torsdag den 15. marts 2012

VELASSORTERET

Grønthandleren er meget velassorteret. Der er kassevis af tilbud udenfor, og indenfor er der hylder bønner, pasta, kød, juice, humus, slik, te, ost, og køleskabe og frysere med kød, kylling og pølser

Det er Leit al-Attar der har åbnet butikken her i 2006. Han er fra Bagdad og havde ikke drevet butik dér.
Den største gruppe af kunderne har arabisk baggrund –måske lidt over halvdelen, men også mange danskere og afrikanere handler her. Vare-udvalget er arabisk, men man kan købe til nærmest alle behov her.

Bagerst i butikken ligger fiskehandlen. Fiskebutikken er sin egen forretning, med egen kasse. Den nyeejer Mishari, som du ser på billedet. Han er oplært som fiskehandler på Frederiksborgvej og andre steder.

Der har været fiskehandel i butikken siden den blev åbnet i 2006, og det er Leit der har sat kakler op i den del af lokalerne, for det skal der være i en fiskeforretning.

Her var trykkeri før grønthandelen blev åbnet i 2006 – ligesom Rainbow tryk i nabobutikken. Her lå en gang Nørrebro Møbelmesse i begge butikker i nr. 8. Der var åbent i porten, og store ruder så man kunne kigge ind på møblerne i begge butikkens dele.
Grønthandleren er velassorteret, men der bliver ikke gjort så meget ud af skiltning og fremvisning - ud over de mange kasser på forforvet.